אוזני המן במילוי בולגרית גלילית

מאת: משק צוריאל

אוזני המן עם בולגרית

50 אוזני המן
רכיבים לאוזני המן מלוחים:
1/2 כוס ממרח עגבניות או פסטו או טפנד זיתים
250 גרם גבינה בולגרית מפוררת
לבצק:
1/4 2 כוסות קמח
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס מים
1 ביצה
1 כף חומץ
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כף עלי תימין
אופן הכנה:
1. מעבירים למעבד מזון את מרכיבי הבצק. מעבדים לבצק חלק ואחיד. עוטפים בנילון נצמד ומניחים בצד (לא במקרר).
2. מרדדים על משטח מקומח לעובי 3-4 מ”מ. בעזרת חותכן או כוס יין קורצים ממנו עיגולים
בקוטר 6.5-8 ס”מ.
3. מורחים כל עיגול ב 1/2 כפית ממרח עגבניות או פסטו, מניחים כפית בולגרית במרכז כל עיגול, אוספים את השוליים בשלוש קצוות של העיגול ומהדקים את שולי הבצק ליצירת משולש .ומעבירים לתבנית מצופה נייר אפיה. מקפיאים ל-30 דקות. אופים ב 170 מעלות כ 12-14 דקות עד הזהבה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק. אוספים את כל השאריות וחוזרים על פעולות הרידוד והמילוי.

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

מוצרים במתכון: