ארוחת בוקר נוסח ראש פינה

מאת: שף ברק חי-חורש

ארוחת בוקר נוסח ראש פינה

רכיבי ארוחת הבוקר:

15  גרם כפות לאבנה עם מעט שמן זית וזעתר

100  גרם גבינה בולגרית גלילית מפוררת

1  יחידת פוקצ’ה

10 יחידות זיתים מתובלים

2  ביצים עלומות

1  קופסת סרדינים ברוטב / קופסת טונה ברוטב

20  גרם חמאת טרה חתוכה לקוביות

40  גרם סלט ירוק

כוס קפה

כוס שתייה קלה

20  גרם מרקחת פרי

מצרכים להכנת הסלט:

20  גרם עלי רוקט

20 גרם עלי בייבי

כף מיץ לימון

כף שמן זית

מלח פלפל שחור גרוס

אופן הכנת הסלט:

מערבבים בקערת ערבוב את המרכיבים יחד ומוסיפים את התיבול

המלצת השף:

ניתן להחליף את הביצים העלומות בחביתת עין או בביצים קשות

צפו בגבינה הצפתית שלנו

צפו בסלט חלומי שלנו

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

מוצרים במתכון: