ארטיק יוגורט עיזים וסלט פירות

מאת: שף ברק חי חורש

מרכיבים לארטיק יוגורט:

1 יח’ יוגורט עיזים לשתייה
100 גרם סלט פירות
רבע כוס סירופ אננס (ניתן להחליף במי סוכר בהכנה של יחס של 1:1)
אופן הכנת הסלט פירות
חצי אפרסק שטוף וחתוך לקוביות קטנות
רבע כוס קוביות קטנות של מלון
5 יח’ ענבים ירוקים שטופים וחצויים

ארטיק יוגורט עיזים וסלט פירות

צלם: דודו אזולאי
סגנון: ליבת רות

אופן הכנת הארטיקים
מעבירים לקערת ערבוב את היוגורט עיזים
מוסיפים את סירופ האננס, הסלט פירות ומערבבים היטב
יוצקים לתבנית הארטיקים את התערובת מכסים ומכניסים להקפאה למשך יום שלם

בתאבון

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: