ברוסקטות פטה עיזים וירקות מוקפצים

מאת: השף ברק חי חורש

רכיבים לברוסקטות פטה:

3 פרוסות לחם כהה
50 גרם חמאה מומסת (ניתן להשתמש גם בחמאת עיזים)
3 פרוסות גבינת פטה עיזים מעודנת
חצי פלפל אדום – שטוף וחתוך לרצועות דקות
חצי פלפל צהוב \ כתום – שטוף וחתוך לרצועות דקות
חצי פלפל ירוק – שטוף וחתוך לרצועות דקות 1 יח’ בצל סגול קטן – מקולף, שטוף וחתוך לרצועות
2 שיני שום – מקולפות, שטופות ופרוסות מעט שמן זית מלח גס, פלפל שחור גרוס

ברוסקטות פטה עיזים וירקות מוקפצים

צלם: שי אפגין

אופן הכנת הברוסקטות:

מורחים את פרוסות הלחם בחמאה המומסת וקולים אותן על מחבת לוהטת (פסים \ טפלון) עד קבלת פסים או רישות.
במחבת נפרדת מחממים את שמן הזית והתבלינים, מוסיפים את הירקות ומקפיצים כשלוש דקות.
מניחים על כל פרוסת לחם קלויה פרוסת פטה עיזים מעודנת ומעליה.
מניחים חלק מהירקות המוקפצים ומגישים.

עוד על הסלט חלומי שלנו

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: