כריך מה -עז

מאת: השף ברק חי חורש

ג’בטה עם גבינת מה-עז, תמרים וטפנד זיתים

מרכיבים לכריך
1 ג’בטה בהירה \ כהה – חצויה לאורכה (לא עד הסוף)
חצי גליל גבינת מה -עז 9% / 20% משק צוריאל – חתוכה לטבעות (ניתן לפרוס בפורס ביצים)
3 יח’ תמרים לחים \ מג’הול – מקולפים, חצויים ומגולענים
חופן עלי רוקט – שטוף ומיובש
3 כפות ממרח טפנד זיתים

כריך עם גבינת מה -עז

צלם: שי אפגין

אופן הכנה הכריך
מורחים את הג’בטה בטפנד הזיתים משני הצדדים הפנימיים
מניחים את חצאי התמרים בתוך הכריך ומעליהם מניחים את טבעות המה עז
משלימים את הכריך בהוספת עלי הרוקט (על טבעות הגבינה) ומגישים

המלצת השף:
ניתן להחליף את טפנד הזיתים בסלסת צ’ימיצ’ורי

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: