לחם עגבניות ממולא בגבינת פטה עיזים מעודנת

מאת: שף ארז קומורובסקי

מתכון ל 2 – 3 לחמיםלחם עגבניות ממולא בגבינת פטה עיזים מעודנת

מצרכים לבצק
1 ק”ג קמח לחם (שטיבל 2)
300 גר’ עגבניות מרוסקות
1 כף גרגירי כוסברה
1 כף גרגירי פלפל שחור
חופן עלי זעתר טריים
3 כפות שמן זית
30 גר’ שמרים טריים
300 מ”ל מים קרים
1.5 כפות מלח גס

מצרכים למילוי
500 גר’ גבינת פטה עיזים מעודנת 16% של משק צוריאל
1/2 כוס עלי זעתר טריים

אופן ההכנה
לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מצרכי הבצק פרט מהמלח ומגרגירי הכוסברה עד
לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את המלח ואת גרגירי הכוסברה ומתפיחים בקערה משומנת בשמן זית כשעה וחצי.
מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי 1 ס”מ לערך.
מפוררים את גבינת פטה העיזים המעודנת ומפזרים מעל הבצק.ומעליה את עלי הזעתר ומגלגלים לרולדה.
חותכים את הרולדה שנוצרה ל2-3 חלקים ומתפיחים על משטח מקומח, עד להכפלת נפח (כ – 40 דק’).
מחממים תנור לטמפ’ של 230 מעלות ואופים את הלחמים במשך 30 דק’ לערך או עד שהם מוכנים, תפוחים ומוזהבים כהוגן.

מתוך התוכנית “אצל ארז בגליל” – ארז קומרובסקי מבשל מטעמים עם לימור בן חיים – תזונאית משק צוריאל

צפייה בפרק התוכנית אונליין

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

מוצרים במתכון: