לחמניות גבינה לפסח

מאת: משק צוריאל

לחמניות גבינה לפסח

48 יחידות

מרכיבים:

500 גרם גבינה צפתית מעודנת של משק צוריאל

250 גרם גבינת תבור של משק צוריאל

1 כף סוכר

1 כפית מלח

50 גרם חמאה רכה

1 ביצה

3.5 כוסות קמח תפו”א

3.5 כפיות אבקת אפיה

אופן הכנה:

  1. מעבירים למעבד מזון גבינות, סוכר, מלח, חמאה וביצה ומעבדים לקרם חלק. מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומעבדים עד שאחיד. מאחסנים במקרר חצי שעה מכוסה.
  2. בידיים רטובות יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית מצופה נייר אפיה. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 30 דקות עד שמזהיב. הלחמניות במיטבן כשהן יוצאות מהתנור. ניתן לאחסן בקופסא אטומה כ 3 ימים. יש לחמם לפני ההגשה – 15 שניות במיקרו או מכוסה נייר כסף כ 10 דקות בטוסטר.

טיפ: אפשר לטמון בתוך כל לחמניה זית מגולען.

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

מוצרים במתכון: