מרק יוגורט עיזים וירקות קלויים

מאת: שף ברק חי חורש

מתכון ל 4 אנשים

מרכיבים למרק יוגורט:

5 גביעי (סה”כ 750 גרם) יוגורט עיזים של משק צוריאל
3 כפות שמן זית
1 חציל בגודל בינוני – שטוף
1 גמבה – שטופה וחתוכה לרצועות דקות
7 שיני שום שלמות – מקולפות ושטופות
1 בצל סגול – מקולף, שטוף וחתוך לטבעות
שמן זית לקליית הירקות וטיגון השום
מלח ופלפל לבן טחון

מרק יוגורט עיזים וירקות קלויים

אופן הכנה
מערבבים היטב בקערה את היוגורט ושמן הזית ומתבלים עם מלח ופלפל
משמנים את החציל (בשלמותו), רצועות הגמבה והבצל הסגול וקולים על מחבת פסים או בתנור לוהט עד הזהבה
מקלפים את החציל וחותכים אותו לרצועות
מטגנים את השום עם שמן הזית על מחבת טפלון עד הזהבה וחותכים לקוביות גדולות
מוסיפים את כל הירקות הקלויים לקערת מרק היוגורט, מערבבים, מחלקים למנות
ומגישים

המלצת השף
להוסיף למרק גרידת לימון ורצועות נענע

עוד על הסלט חלומי שלנו

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: