סושי לדר מה עז ואגוזים

מאת: משק צוריאל

2 גלילים

חומרים:

1 יריעת לדר בגודל 40X15

1 מה עז

50 גרם אגוזי מלך טחונים גס

סושי לדר מה עז ואגוזים

צילום: יעל אילן. סטיילינג: נעמה רן

 

אופן הכנה:

  1. חוצים את יריעת הלדר לשני מרובעים של 20X15 ומניחים על משטח העבודה כשהצלע של ה-15 קרובה אלינו. מורחים על כל אחד מחצית מה עז באופן אחיד ומפזרים אגוזים. משאירים 1 ס”מ בצלעות של ה 15 ס”מ ללא מילוי.
  2. מגלגלים תוך כדי הידוק לגליל, עוטפים בנילון נצמד ומאחסנים במקרר 4 שעות לפחות (עדיף לילה).להגשה מסירים את הנילון פורסים לפרוסות בעובי כ-7 מ”מ.

 

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: