סלט בורגול, נקטרינות ובולגרית גלילית

מאת: משק צוריאל

סלט בורגול, נקטרינות ובולגרית גלילית
מרכיבים (ל-4 מנות):
1/2 כוס בורגול
3/4 כוס מים רותחים
1/2 כפית מלח
1/3 כוס זרעי דלעת
1 כף שמן זית
3 נקטרינות חתוכות לפלחים (אפשר להמיר ב 2 תפוחי עץ או אגסים או תפוזים)
1/2 כוס צנוניות פרוסות דק
150 גרם בולגרית מפוררת גס
1/4 כוס נענע קצוצה
חופן עלי טרגון קצוצים (לא הכרחי)

עוד על הסלט חלומי שלנו
לרוטב:

1/3 כוס מיץ לימון
1/3 כוס שמן זית
קליפת לימון מגוררת מ-1 לימון
1 כפית דבש
מלח, פלפל

אופן ההכנה
1. שמים את הבורגול, המים והמלח בקערה ומכסים. משהים 20 דקות עד שהמים נספגים והבורגול רך ומעבירים לקערה.
2. מחממים כף שמן במחבת, מטגנים את זרעי הדלעת 10-20 ניות עד שהם פריכים ומוציאים לצלחת.
3. מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת בעלת מכסה מתברג ומשקשים היטב. מערבבים עם הבורגול. מצרפים את יתר המרכיבים ומערבבים בעדינות.

 

צפו במתכון לרביולי גבינות

מוצרים במתכון: