סלט גלילי בנוסח צפת

מאת: שף ברק חי חורש

רכיבים לסלט:        סלט גלילי בנוסח צפת

 150 גרם קוביות של צפתית מעודנת

25  גרם עלי חמציץ

25  גרם עלי תרד

10  גרם נבטוטים

 10 גרם עלי מיקרו

 10 גרם פטרוזליה קצוצה גס

 10 גרם כוסברה קצוצה גס

 10 גרם נענע קצוצה גס

3  יחידות טוסטונים (60 גרם)

רכיבים לרוטב:

5 גרם חרדל דיז’אן גרגירים

10 מ”ל חומץ

קורט זעתר

קורט סוכר

20  מ”ל שמן זית

מלח פלפל גרוס לפי טעם

אופן הכנת הרוטב:

מערבבים בקערה את הכול יחד עד לקבלת תערובת אחידה.

אופן הגשת המנה:

מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט (פרט לגבינת הצפתית) יחד עם הרוטב.

מסדרים בצלחת הגשה את הסלט ומעל את קוביות הגבינה והטוסטונים.

המלצת השף:

*ניתן להחליף את הצפתית המעודנת בצפתית עיזים מעודנת לשדרוג המנה

צפו במתכון לרביולי גבינות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

מוצרים במתכון: