סלט דואט כרוב עם טבעות גבינת מה עז

מאת: שף ברק חי חורש
סלט דואט כרוב עם טבעות גבינת מה עז

צלם: שי אפגין

מתכון ל-5 אנשים

מרכיבים לסלט כרוב

4\1 ראש כרוב סגול – שטוף וחתוך לרצועות דקות
4\1 ראש כרוב ירוק – שטוף וחתוך לרצועות דקות
2\1 כוס זיתים שחורים ללא חרצנים – חתוכים גס
1 גליל גבינת מה עז של משק צוריאל – גליל גבינת שמנת עיזים – חתוך לטבעות דקות (ניתן להיעזר בפורס ביצים קשות)
10 יח’ עגבניות שרי – שטופות וחתוכות לרבעים
2 יח’ בצל ירוק – שטוף היטב וחתוך לטבעות (כולל החלק הלבן)
2 כפות שומשום לבן קלוי

מצרכים לרוטב
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ תפוחים
4\1 כפית חרדל
מיץ לימון – מלימון אחד
מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה
מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד
מערבבים היטב בקערת ערבוב את כל מצרכי הסלט עם הרוטב
מעבירים לקערת הגשה ומגישים

המלצת השף
ניתן להוסיף לסלט אגוזי קשיו קלויים

צפו במתכון לרביולי גבינות

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: