סלט טבולה רימונים ובולגרית גלילית

מאת: משק צוריאל

סלט טבולה רימונים

4-6 מנות

מרכיבים:

1/2 כוס בורגול דק

1 כוסות מים רותחים

1/2 כפית מלח

3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

1/2 כוס נענע קצוצה דק

1/2 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות

1/2 כוס גרעיני רימון

1/3 כוס מיץ לימון טרי

1/4 כוס שמן זית

150 גרם בולגרית גלילית מפוררת

להגשה: פיסטוק קצוץ

אופן הכנה:

  1. מעבירים את הבורגול והמלח לקערה. יוצקים מים רותחים, מערבבים ומכסים בצלחת או ניילון נצמד. מניחים ל-20 דקות עד שהבורגול מתרכך והוא נעים לאכילה. מסננים היטב מעודפי המים וסוחטים בידים ומחזירים לקערה.
  2. מצרפים את יתר החומרים ומערבבים. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

טיפ: כשאין רימונים הוסיפו לסלט מנגו, אפרסמון או שזיפים חתוכים לקוביות קטנות.

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

מוצרים במתכון: