סלט ירוק עם אבוקדו וטוסטוני בולגרית מעודנת

מאת: משק צוריאל
סלט ירוק עם אבוקדו וטוסטוני גבינה בולגרית מעודנת

מתכון ותמונה: נעמה רן

6 מנות

מרכיבים לסלט ירקות עם טוסטוני גבינה בולגרית:

1 לב חסה נקי קרוע גס
100 גרם עלי בייבי
1 גזר קטן קלוף חתוך לרצועות דקיקות
1 פלפל אדום קטן חתוך לרצועות דקיקות
1 אבוקדו קטן קלוף חתוך לקוביות
1 באגט פרוס
שמן זית לזילוף
5 פרוסות גבינה בולגרית מעודנת חתוכות ל-4

לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בלסמי
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל

אופן הכנה:
1. מניחים את פרוסות הבאגט בתבנית. מניחים 1/4 פרוסת בולגרית מעודנת על כל בגט ומזלפים מעט שמן זית. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 5-8 דקות עד שהפרוסות וקצות הגבינה מזהיבים.
2. מניחים את יתר מרכיבי הסלט בצלחת רחבה ומערבבים בעדינות. טורפים את מרכיבי הרוטב בקערית ומזלפים על הירקות. מניחים את טוסטוני המעודנת מסביב ומגישים.

צפו במתכון לרביולי גבינות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

מוצרים במתכון: