סלט מאש ואנדיב ברוטב יוגורט עיזים מרענן

מאת: שף ברק חי חורש
סלט מאש ואנדיב ברוטב יוגורט עיזים מרענן

צלם: שי אפגין

מתכון זוגי
זמן הכנה: כעשר דקות (לא כולל השרייה ובישול הקטניות)

מרכיבים לסלט מאש ואנדיב

1/2 כוס מאש מושרה – מבושל ומסונן
4 עלי אנדיב (עולש) שטופים
1/2 כוס נבטי חמניה שטופים
1/4 כוס כוסמת או גריסים לאחר השריה בישולוסינון
2 חופנים של אורוגולה

חומרים לרוטב יוגורט
גביע יוגורט עיזים של “משק צוריאל” – 150 גרם
קורט אבקת קפה נמס
כפית וויסקי או עראק, חצי גמבה קצוצה דק
חצי כפית סירופ מייפל
מעט מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת הרוטב
לערבב בקערה היטב את כל החומרים עד לקבלת רוטב אחיד.

אופן ההכנה
מניחים בצלחת הגשה (שטוחה/עמוקה) את האורוגולה והנבטים.
מוסיפים את המאש והכוסמת.
מניחים מעל הכול את עלי האנדיב שיראו בצורת סירה ומוזגים לתוכם את רוטב היוגורט ומערבבים.

המלצת השף
לצרף לסלט דג הרינג כבוש או דובדבנים טריים מגולענים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: