סלט פטוש עם גבינה צפתית מעודנת

מאת: שף אייל אלחנתי - פוקצ'ה בר

סלט פטוש עם גבינה צפתית מעודנת

מרכיבים לסלט פטוש

2 חופנים נבטי חמנייה – שטופים ויבשים
10 עלי חסה מסולסלת (אדומה וירוקה) – שטופים ויבשים
1 חופן תערובת עלי בייבי – שטופים ויבשים
1 גבעול בצל ירוק – נקי, שטוף, יבש וחתוך לטבעות אלכסוניות
2 יח’ שזיפים אדומים – שטופים וחתוכים לחתיכות גדולות
120 גרם גבינה צפתית מעודנת 5% של משק צוריאל
חצי פיתה – חתוכה לרצועות וצרובה על מחבת פסים

מצרכים לרוטב
2 כפות שמן זית
2\1 כפית חרדל
2 כפות חלב קוקוס
מיץ מ – 2\1 לימון
קורט אבקת קפה נמס
מלח גס

אופן הכנת הרוטב
מערבבים היטב בקערה את כל המצרכים עד לקבלת רוטב אחיד

אופן הכנת הסלט
חותכים את הצפתית המעודנת לקוביות בגודל בינוני
מכניסים לקערת ערבוב את כל מצרכי הסלט כולל קוביות הצפתית
מוסיפים לסלט את הרוטב, מערבבים היטב ומעבירים את הסלט לצלחת הגשה
מניחים על הסלט את רצועות הפיתה הצלויות ומגישים

צפו במתכון רביולי גבינות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

מוצרים במתכון: