סלק טרי בויניגרט רימונים וגבינת קממבר

מאת: שף שאול בן אדרת

המתכון ל-4 מנות

מרכיבים לסלט סלט וקממבר

4 יח’ סלק טרי שטוף וחתוך לקוביות קטנות (1ס”מ X1 ס”מ)
50 גרם צנוברים קלויים
2 כפות נענע טרייה – שטופה וקצוצה
2 כפות עלי כוסברה טרייה – שטופה וקצוצה
4 שזיפים מיובשים – מגולענים וחתוכים לרצועות דקות
1 יח’ גבינת קממבר של משק צוריאל
כף סוכר חום

חומרים לויניגרט רימונים
4 כפות רכז רימונים
1 כף סילאן
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור

סלק טרי בויניגרט רימונים וגבינת קממבר

צלם: טל אגסי

אופן הכנת רוטב הויניגרט רימונים
מערבבים היטב בקערת ערבוב קטנה את כל החומרים עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד

אופן הכנת הסלט
• מערבבים בקערת ערבוב את כל החומרים כולל הרוטב, מלבד גבינת הבושרון והסוכר החום ומעבירים לקערת הגשה
• פורסים את גבינת הבושרון פרוסות דקות בעובי של כחצי ס”מ ומסדרים מעל הסלט,בוזקים מעל הגבינה את הסוכר החום ומזגגים את הסוכר על גבינת הבושרון בעזרת לביעור (ברנר) (תהליך הזיגוג דומה לתהליך הזיגוג בהכנת קרם בורלה)

צפו במתכון רביולי גבינות