סמבוסק גבינת עיזים ופלפלים קלויים

מאת: בשיתוף עם רשת "קפית"

סמבוסק גבינת עיזים

מרכיבים:

גבינת עיזים / פרומז’

עגבניות מיובשות

פסטו

אופן הכנה:

מרדדים את הבצק לעיגול ואופים בחום גבוה

מורחים את גבינת העיזים של משק צוריאל ומסדרים על חצי מהעיגול, מוסיפים פלפלים קלויים, עגבניות

מיובשות ופסט

מקפלים, מברישים בשמן זית ומגישים

*המלצת הגשה עם שמנת חמוצה

מתכון לבצק סמבוסק:

1  ק”ג קמח

20  גרם מלח גס

65  גרם סוכר

4  גר’ שמרים יבשים

מי ברז CC 600-650

שמן זית לשימון

אופן ההכנה:

לערבב במיקסר 200 גרם קמח עם השמרים והסוכר .להוסיף בהדרגה חצי מכמות המים ואת יתרת הקמח ולערבב כ – 5 דקות. להוסיף מלח ואת יתרת המים וללוש כ – 10 דקות נוספת. על הבצק להיות לח ודביק. לכסות בניילון נצמד ולהתפיח עד שהבצק יכפיל את נפחו. ללוש פעם נוספת ביד ולחלק ל 10-12- כדורים ולהניחם על תבנית משומנת, למרוח מעל שמן זית לכסות ולהניח להתפחה עד שיכפילו את נפחם.

ניתן להכין את הכדורים יום מראש

ולשמור במקרר.

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים