פיש אנד צ’יפס בנוסח טבריה

מאת: משק צוריאל

פיש אנד צ'יפס בנוסח טבריה

מנת הדג (פיש)

מצרכים:

200  גרם דג חתוך לרצועות (5 יחידות) של דג בס/מוסר

3 כפות יוגורט עיזים

1  כפית גרידת לימון

מלח, פלפל

100  גרם אטריות קדאיף

25  גרם חמאת עיזים

אופן הכנת המנה:

משרים את רצועות הדג יחד עם יוגורט העיזים, גרידת הלימון, מלח ופלפל גרוס למשך כ-20 דקות.

מערבבים את איטריות הקדאיף בחמאת העיזים

עוטפים כל רצועת דג באטריות קדאיף

מטגנים בשמן רדוד

 

אופן הכנת הפוטטו

מצרכים:

1  תפוח אדמה בינוני מקולף

5  גרם תבלין פילדלפיה

אופן הכנה:

חותכים תפוח אדמה לשמיניות, חולטים בשמן ל-3 דקות ומוציאים

מטגנים שוב עד להזהבה ומעבירים לקערת ערבוב

מוסיפים את תבלין הפילדלפיה ומערבבים קלות

 

אופן הכנת רוטב היוגורט

מצרכים:

1.5 כפות יוגורט עיזים

קורט סומק

מלח פלפל לפי הטעם

אופן הכנה: מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת רוטב אחיד

 

אופן הכנת סלט חם 

מצרכים:

30 גרם סלק מבושל חתוך לקוביות

30  גרם בטטה חתוכה לקוביות

30 גרם זוקיני חתוך לקוביות

30  גרם לפת חתוך לקוביות

שמן זית

מלח פלפל

אופן הכנה: קולים בתנור את כל המרכיבים יחד עד להשחמה.

 

אופן הגשת המנה

10 גרם קממברט פרוסה (לקישוט על הדג)

5 גרם יוגורט עיזים לשתיה (לקישוט על הדג)

עוד על הסלט חלומי שלנו

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: