פלפלים קלויים ממולאים בגבינות

מאת: שף ברק חי חורש
פלפלים קלויים ממולאים בגבינות

צלם: שי אפגין

מרכיבים לפלפלים קלויים:

4 פלפלים אדומים שטופים קלויים ומקולפים
250 גרם גבינת עיזים למריחה 5%
1 כף ממרח פלפלים
1 כף ממרח פסטו


אופן ההכנה:

מחלקים את הגבינה ל2 קעריות ערבוב ומוסיפים לכל קערית ממרח שונה (פלפלים או פסטו).
מערבבים עד לקבלת ממרח אחיד.
פותחים את הפלפל המקולף לאורכו וממלאים בעדינות 2 פלפלים בתערובת הגבינה עם הפלפלים ו2 פלפלים עם תערובת הגבינה עם הפסטו.
מגישים 2 פלפלים במילוי שונה לכל מנה.

 

 

עוד על הסלט חלומי שלנו

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: