פסטה ברוטב שמנת עיזים

מאת: שף ברק חי חורש

דואט רביולי וניוקי ברוטב שמנת עיזים עם גבינת קממבר בקר, שקדים קלויים וסילאן

פסטה ברוטב שמנת עיזים

צלם: שי אפגין

מרכיבים
8 יח’ רביולי גבינות / בטטה (96 גרם) מבושלים במים רותחים, מסוננים ומשומנים
9 יח’ ניוקי (45 גרם) – מבושלים במים רותחים, מסונניםומשומנים
5 קוביות גבינת פטה עיזים מעודנת משק צוריאל (25 גרם)
3/4 כוס שמנת מתוקה טרה 32% (150 גרם)
4 קריצות גבינת מה עז (40 גרם)
פרוסת גבינת קממבר (כ- 25 גרם)
4 פלחי בצל סגול אנטיפסטי (30 גרם)
כף סילאן (10 גרם)
1 כף פרוסות שקדים קלויים (10 גרם)
פלפל שחור גרוס, מלח אטלנטי
אגוז מוסקט – לא חובה

אופן הכנה
• מחממים במחבת את השמנת המתוקה ומוסיפים את גבינת המה עז
• מערבבים היטב עם מטרפה עד לקבלת רוטב אחיד וקרמי
• מתבלים בפלפל שחור גרוס, מלח אטלנטי ואגוז מוסקט (לא חובה)
• מוסיפים את הרביולי והניוקי למחבת עם הרוטב ומערבבים קלות
• מוסיפים את קוביות גבינת הפטה מסעדות ומערבבים
• מניחים על צלחת הגשה את פלחי הבצל ומעליהם מניחים את הפסטה עם הרוטב
• מניחים את פרוסת גבינת הקממבר על הפסטה , מטפטפים מעט סילאן ובוזקים מעט פרוסות שקדים קלויים ומגישים

המלצת השף
1. ניתן לתבל את המנה עם סומק
2. ניתן להוסיף יין לבן לרוטב בזמן הבישול

צפו במתכון רביולי גבינות

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים