פסטה פנה ברוטב גבינת עיזים ופיטריות

מאת: שף ברק חי חורש
פסטה פנה ברוטב גבינת עיזים ופיטריות

צלם: שי אפגין

מתכון ל-5 אנשים

מרכיבים לפסטה ברוטב גבינת עיזים ופטריות:

1 חב’ פסטה פנה (500 גר’) מבושלת, מצוננת ומשומנת במעט שמן זית
1 כוס חלב עיזים של משק צוריאל
1 גליל מה עז של משק צוריאל – גבינת שמנת עיזים – חתוך לקוביות קטנות
2 חופנים של תערובת פיטריות טריות וחתוכות גס (שמפיניון, ירדן ורודות וכדומה)
1 כוס פולי פול ירוק (אפשר קפוא) \ פולי סויה – (אדממה- ללא התרמיל)
מלח גס, פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
מרתיחים בסיר רחב את החלב עיזים, מוסיפים את קוביות גבינת מה עז, מערבבים היטב עד קבלת רוטב אחיד
מוסיפים לסיר את תערובת הפטריות והפול ומערבבים
מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, מוסיפים את הפסטה המוכנה לסיר הרוטב, מערבבים היטב ומגישים חם

המלצת השף
ניתן להוסיף מעל אגוז מוסקט בזמן תיבול הרוטב

עוד על הסלט חלומי שלנו

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים