פסטת פטרוזיליה, אגוזים וגבינה בולגרית גלילית

מאת: משק צוריאל

פסטת פטרוזיליה, אגוזים וגבינה בולגרית גלילית

4-5 מנות

רכיבים לרוטב פטרוזיליה ובולגרית:

1 צרור פטרוזיליה נקי, ללא הגבעולים הקשים
1/2 כוס אגוזי מלך
3-4 שיני שום קלופות
1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כוס שמן זית
1 חבילה (500 גרם) פסטה
200 גרם בולגרית גלילית מפוררת חתוכה לקוביות או מפוררת
אופן הכנה:
1. שמים במעבד מזון פטרוזיליה, אגוזים, שום, מלח, פלפל ושמן זית ומעבדים עד שקצוץ דק (אך לא משחה).
2. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, מחזירים לסיר עם הפטרוזיליה-אגוזים ומערבבים. מוסיפים בולגרית, מערבבים ומגישים.

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

מוצרים במתכון: