פסטת קיץ עם רוטב ללא בישול של עגבניות, זיתים, בולגרית גלילית ובזיליקום

מאת: משק צוריאל
פסטה עם גבינה בולגרית

צילום: יעל אילן. סטיילינג: נעמה רן

מתכון ל- 4-6 מנות

רכיבים לפסטה ברוטב:

2 כוסות עגבניות שרי (מומלץ בצבעים שונים) חצויות

1/3 כוס זיתים מגולענים קצוצים גס

6 שיני שום קלופות, פרוסות

1/3 כוס שמן זית

1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כוס עלי בזיליקום קרועים

1/3 כוס צנוברים או שקדים קלויים (לא חובה)

1 כפית צ’ילי פרוס דק (לא חובה)

1 חבילה (500 גרם) פסטה ארוכה (ספגטי או פטוצ’יני)

200 גרם גבינה בולגרית גלילית

אופן הכנה:

  1. שמים את כל החומרים למעט הפסטה והבולגרית בקערה גדולה. מערבבים ומשהים מכוסה כ 30 דקות לספיגת טעמים. מערבבים מידי פעם.
  2. בנתיים מבשלים את הפסטה בשפע מים רותחים מומלחים (בהתאם להוראות היצרן) וכשהיא מוכנה ועדיין נגיסה (אל דנטה), מסננים ומעבירים בזריזות לקערה. מוסיפים את הגבינה, מערבבים ומגישים.

צפו במתכון לרביולי גבינות

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

מוצרים במתכון: