פשטידת ברוקולי וגבינות

מאת: השף ברק חי חורש

מתכון לתבנית מרובעת בגודל 20X30 ס”מ או לתבנית בקוטר 26 ס”מ

מרכיבים לפשטידת ברוקולי וגבינות:

500 גרם ברוקולי טרי או קפוא
1/2 כוס בצל ירוק
50 גרם חמאת עזים
250 גרם גבינה לבנה מחלב עזים 5%
1 שמנת חמוצה (200 גרם)
150 גרם גבינה צפתית 5% (סדרת המעדניה) של משק צוריאל, חתוכה לקוביות
3 ביצים
3 כפות קורנפלור
מלח ופלפל

פשטידת ברוקולי וגבינותצילום: דודו אזולאי, סגנון: ליבת רות

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל-180 מעלות.
חולטים את הברוקולי במים רותחים.
מטגנים את הבצל בחמאת עזים ומוסיפים את הברוקולי החלוט לטיגון קצר.
שמים בקערה נפרדת את הגבינות, השמנת, הביצים, הקורנפלור, הבצל הירוק המלח והפלפל ומערבבים
עד לקבלת בלילה אחידה.
מוסיפים את הברוקולי לבלילה ומערבבים.
משמנים את התבנית בחמאה. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור לכ-30 דקות.

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות