פשטידת המשק

מאת: שף ברק חי חורש
פשטידת המשק

צלם: שי אפגין

מרכיבים לפשטידת המשק:

100 גרם חמאת עיזים
250 גרם גבינת עיזים למריחה 5% של משק צוריאל
4 גזרים בינוניים שטופים, מקולפים ומגורדים על פומפיה עבה
1 גמבה שטופה חתוכה לרצועות דקות
2 שיני שום פרוסות
4 בייצים קטנות
1.5 כוסות חלב עיזים
1 כוס קמח תופח
1 כוס קמח רגיל
מלח
פלפל שחור גרוס
אגוז מוסקט
טימין

אופן ההכנה

מקפיצים במחבת את הגזר והגמבה עם חמאת העיזים כ- 5 דקות (תוך כדי ערבוב תמידי) ומכבים את האש .
מערבבים בקערה את שאר החומרים עד קבלת תערובת אחידה
מוסיפים את תכולת המחבת (גזר וכו’) לקערה ומערבבים קלות עד קבלת פיזור אחיד של כל המרכיבים
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת / עם נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ 40 דקות

המלצת השף
ניתן להחליף את הטימין באורגנו
להגיש בליווי סלט ירוק כפרי

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים