פשטידת פסטה עם תערובת גבינות

מאת: משק צוריאל

מרכיבים לפשטידת פסטה:

חבילת פסטה פטוצ’יני – מבושלת ומסוננת (לאחר הסינון מעבירים לקערת ערבוב ומערבבים עם מעט שמן זית)
100 גרם גבינה בולגרית 5% משק צוריאל
100 גרם גבינה צפתית מעודנת 5% משק צוריאל
50 גרם גבינת תבור 5% משק צוריאל
50 גרם גבינת פיקורינו מגורד משק צוריאל
4 ביצים
1 כוס שמנת מתוקה 32% טרה
מלח ופלפל

פשטידת פסטה עם תערובת גבינות

אופן ההכנה

• מפוררים לתוך קערת ערבוב את הגבינה הבולגרית וגבינת הצפתית
• מוסיפים לקערת הערבוב את כל המרכיבים שנותרו, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
• מעבירים את תערובת הפסטה עם הגבינות לתבנית בינונית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ-20 דקות או עד להשחמה

המלצת השף
להגיש לצד הפשטידה מתבל של יוגורט עיזים, שמן זית, נענע טרייה (שטופה וקצוצה) ו\או נענע מיובשת ומפוררת

צפו במתכון רביולי גבינות

מוצרים במתכון: