פשטידת תרד גבינות וצנוברים

מאת: שף ברק חי חורש

מתכון לתבנית אלומיניום עגולה קטנהפשטידת תרד גבינות וצנוברים

מרכיבים לפשטידת תרד, קשקבל וצנוברים:

חצי ק”ג תרד שטוף – חתוך לרצועות
1 חב’ טוב טעם
200 גרם גבינת קשקבל מגורדת של משק צוריאל
3 ביצים
1 כף קורנפלור
3 כפות קמח מנופה
שליש כוס צנוברים קלויים
מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט
מעט חמאת טרה מומסת – לשימון התבנית

אופן ההכנה

מאדים בסיר את התרד כשלוש דקות ומעבירים למסננת
מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התרד ומערבבים היטב
משמנים את התבנית בחמאה, יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית, משטחים את התערובת בתבנית לשכבה אחידה
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 160 מעלות למשך כ – 30 דקות

המלצת השף
להגיש את הפשטידה חמה בליווי יוגורט עיזים של משק צוריאל
ניתן להוסיף לתערובת 6 יח’ עגבניות מיובשות קצוצות
צפו במתכון לסלט חלומי