פשטידת תרד, חצילים וגבינת מה-עז

מאת: השף ברק חי חורש

מתכון לתבנית אלומיניום עגולה קטנה

מרכיבים לפשטידת תרד גבינות:

חצי ק”ג תרד שטוף – חתוך לרצועות
250 גרם גבינת תבור משק צוריאל
גליל גבינת עיזים מה -עז 20% /9% משק צוריאל
3 ביצים
1 כף קורנפלור
3 כפות קמח תופח
1 יח’ חציל קלוי – מקולף וחתוך גס
2 גזרים – מקולפים ומגורדים בפומפייה דקה
מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט
מעט חמאה מומסת – לשימון התבנית

פשטידת תרד, חצילים וגבינת מה-עז

אופן ההכנה

מאדים בסיר את התרד כשלוש דקות ומעבירים למסננת
מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התרד ומערבבים היטב
משמנים את התבנית בחמאה, יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 160 מעלות למשך כ – 30 דקות

המלצת השף:
להוסיף לפשטידה תחתיות ארטישוק חתוכות, שהוקפצו בשמן זית ותבלינים ארומטיים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: