קציפת מסקרפונה ותותים

מאת: השף ברק חי חורש

מרכיבים לקציפת מסקרפונה ותותים:

500 גר גבינת מסקרפונה
500 מ”ל שמנת מתוקה 42% טרה
1/2 כוס אבקת סוכר
2 סלסלות תותים טריים שטופים

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת מתוקה ומוסיפים את אבקת הסוכר עד לקבלת קרם יציב.
מקציפים את גבינת המסקרפונה בנפרד לכ- 3 דקות
מקפלים את קציפת המסקרפונה לשמנת המוקצפת.
מעבירים לשק זילוף ומזלפים לתוך כוסות.
חותכים את התותים לחצי ומניחים מעל לכל קציפה.
מעבירים למקרר למשך כ 3 שעות.

קציפת מסקרפונה ותותים

המלצת השף
1. להוסיף גרדת לימון לתערובת
2. להשרות את חצאי התותים בסוכר וברנדי כחצי שעה לפני הוספת למנה