קציצות פתיתים וכרובית

מאת: ברק חי חורש

שילוב מנצח: פתיתים, כרובית וגבינה צפתית בקציצה נפלאה אחת, שגם הילדים ישמחו לאכול!

קציצות פתיתים וכרובית

מתכון לכ-15-12 קציצות

מרכיבים לקציצות פתיתים:

2 כוסות של פתיתים מבושלים ומוכנים לאכילה
3 ביצים
3/4 כוס קמח מנופה
200 גרם גבינה צפתית חתוכה לקוביות
3 כפות ממרח פסטו
4 כפות גרעיני תירס (משומר)
חצי כוס פרחי כרובית קטנים (אין צורך לבשל בישול מקדים)
מלח ופלפל
שמן קנולה לטיגון עמוק

אופן ההכנה

מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים.
מחממים מחבת עם השמן לחום של כ- 180 מעלות צלזיוס.
יוצרים קציצות עגולות ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים, מוציאים ומגישים.

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

מוצרים במתכון: