קציצות תרד וגבינה בולגרית מעודנת

מאת: שף ברק חי חורש
קציצות תרד וגבינה בולגרית מעודנת

צלם: שי אפגין

מתכון ל-5 אנשים

מרכיבים לקציצות תרד וגבינה:

חצי קילו עלי תרד טריים – שטופים, מיובשים וקצוצים גס
250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל – מפוררת בידיים
1 כף קמח
3 ביצים
1/4 – 1/2 כוס פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט קינמון
קורט פלפל אנגלי גרוס
שמן קנולה לטיגון

אופן הכנה:

מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה
מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים
מגישים חם/קר

להגשה – מומלץ להגיש בליווי לבנה עיזים ושמן זית של “משק צוריאל”

המלצת השף
לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (לשם הוצאת נוזלים מהתרד).
להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.

עוד על הסלט חלומי שלנו

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

מוצרים במתכון: