קרוסטיני חציל וגבינת מוצרלה מגורדת

מאת: שף שאול בן אדרת

מרכיבים לקרוסטיני:

4 פרוסות לחם
2 חצילים בגודל בינוני שטופים – קלויים על האש ומקולפים
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל
2 שיני שום – קצוצות
חופן עלי רוקט שטופים

קרוסטיני חציל וגבינת מוצרלה מגורדת

צלם: טל אגסי

אופן ההכנה

• מחממים מחבת גדולה, על להבה בינונית, מוסיפים למחבת את שמן הזית וקולים את פרוסות הלחם משני הצדדים עד להזהבה
• מועכים בקערת ערבוב את פילה החציל ומוסיפים שום, מלח ופלפל
• מכינים צלחת הגשה גדולה ומסדרים בתוכה את הלחם הקלוי, מניחים על הלחם את עלי הרוקט ומעל את תערובת החציל
• מפזרים מעל את גבינת המוצרלה המגורדת ומטפטפים מעל מעט שמן זית

עוד על הסלט חלומי שלנו