קרפ ריקוטה איטלקי

מאת: השף ברק חי חורש

מרכיבים לקרפ איטלקי:

3 פרוסות של גבינת ריקוטה ( כ- 150 גר’)
2 כפות אורגנו מיובש
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
10 זיתי קלמטה מגולענים חצויים
6 עלי בזיליקום טרי בינונים
1 יחידה קרפ מלוח מוכן

 

Untitled_0188_MASTER_flattened

 

אופן ההכנה

מניחים קרפ על פלטה חמה ובוזקים אורגנו מיובש מקפלים לחצי.
מורחים על הקרפ ממרח עגבניות, מפזרים את הזיתים
מסדרים את פרוסות הריקוטה על קרפ ומעל את עלי הבזיליקום.
מקפלים את הקרפ פעם נוספת ומגישים.

בתאבון

עוד על הסלט חלומי שלנו