רביולי במילוי פרמיזאנו וגבינות

מאת: השף ברק חי חורש

1 חבילה של בצק רביולי מוכן

מצרכים למילוי פרמזן

500 גר’ גבינת ריקוטה
250 גר’ גבינת פרמז’ן מגורדת
100 גר גבינת מוצרלה מגורדת
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס.

 

רביולי גבינות

אופן ההכנה

מערבבים יחד את כל מצרכי המילוי עד לקבלת מרקם אחיד.
מרדדים את בצק הרביולי על משטח עבודה מקומח חוצים את הבצק.
מזלפים את מילוי הגבינה בכמות של כף ברווחים שווים לאורך חלק אחד של הבצק.
בעזרת האצבע מרטיבים את השולים של הבצק ואת הרווחים בין המילוי ובזהירות מניחים את החלק השני מעל הבצק עם המילוי. (חשוב להדק את הבצק סביב המילוי על-מנת להוציא את האוויר כך שנוצרות בליטות קטנות לאורך הבצק.)
חורצים עיגולים בעזרת כוס ומהדקים היטב כל עיגול בצדדים.
שומרים בקופסא מקומחת.
מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את הרביולי למשך כ- דקה עד אשר הם צפים ומוציאים.

ניתן להכין כל רוטב ולהוסיף את הרביולי מומלץ רוטב אלפרדו.

בתאבון!

עוד על הסלט חלומי שלנו