שייק בננה – תמר

מאת: משק צוריאל

שייק בננה - תמרמתכון ל-3 כוסות

חומרים:

1 כוס חלב עיזים

3 בננות

1/2 כוס תמרים מגולענים קצוצים

אופן הכנה:

מעבירים את חומרי השייק למעבד מזון ומעבדים למרקלק. מוזגים לכוסות.

  • למרקם סמיך כמו מילק-שייק, מקפיאים את הפירות לפני הטחינה.
  • למרקם של ברד-גלידה מקפיאים גם את החלב בתבנית קוביות קרח. צריך לוודא שהבלנדר עומד בריסוק קרח.

עוד על הסלט חלומי שלנו

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: