שייק מנגו או אפרסמון-תפוז

מאת: משק צוריאל

שייק חלב עיזיםמתכון ל-3 כוסות

מרכיבים לשייק:

1 כוס חלב עיזים

400 גרם מנגו / אפרסמון

גרידת קליפת 1 תפוז

2 כפות דבש

אופן ההכנה:

מעבירים את חומרי השייק למעבד מזון ומעבדים למרקם חלק. מוזגים לכוסות.

  • למרקם סמיך כמו מילק-שייק, מקפיאים את הפירות לפני הטחינה.
  •  למרקם של ברד-גלידה מקפיאים גם את החלב בתבנית קוביות קרח. צריך לוודא שהבלנדר עומד בריסוק קרח

עוד על הסלט חלומי שלנו

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

קופון 25% הנחה על מוצרי חלב עיזים

מוצרים במתכון: