תפוח אדמה במילוי ביצה וגבינות

מאת: משק צוריאל

תפוח אדמה ממולא גבינות וביצה

 

תפוח אדמה ממולא

 

3-6 מנות

מרכיבים לתפוח אדמה ממולא:

6 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים או אפויים

שמן זית להברשה

100 גרם גבינה בולגרית גלילית של משק צוריאל מפוררת

100 גרם כדורי גבינת מוצרלה של משק צוריאל

6 ביצים

להגשה: פלפל שחורה

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות ומצפים תבנית בנייר אפייה.
  2. בעזרת סכין חדה וכפית מוציאים את תוכו אך משאירים דפנות בעובי 2 “מ.
  3. מפזרים את הגבינות בין תפוחי האדמה ועליהן שוברים את הביצים – אחת לתוך כל תפו”א.
  4. אופים כ 10-20 דקות לפי דרגת העשייה הרצויה של הביצה.

רעיון: מה עושים עם תוך התפו”א שהוצאנו? מעבירים לקערה עם 200 גרם גבינה בולגרית, ביצה ו- 1/2 כוס פירורי לחם. מערבבים, יוצרים קציצות, טובלים בפירורי לחם ומטגנים טיגון עמוק משני הצדדים, עד שמשחים.

עוד על הסלט חלומי שלנו

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

קופון 30% הנחה על גבינות בולגריות גליליות

מוצרים במתכון: