תרד מוקפץ עם גבינת פטה עיזים מעודנת

מאת: שף שאול בן אדרת

מרכיבים לתרד מוקפץ:

250 גרם תרד טרי שטוף
2 שיני שום – קצוצות
4 כפות שמן זית
100 גרם גבינת פטה עיזים מעודנת 16% משק צוריאל – חתוכה לקוביות קטנות
חופן אגוזי מלך קצוצים

תרד מוקפץ עם גבינת פטה עיזים מעודנת

צלם: טל אגסי

אופן הכנה
• מחממים מחבת בגודל בינוני על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית, מניחים את התרד והשום במחבת ומאדים במשך כ-3 דקות
• מתבלים את התרד במלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומעבירים את התרד לצלחת הגשה
• מחממים מחבת נוספת על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים את קוביות גבינת הפטה עיזים, מקפיצים כחצי דקה עד שהגבינה תתחמם ותימס מעט
• יוצקים את הגבינה מעל התרד (בצלחת ההגשה) ומפזרים מעל את אגוזי המלך

צפו במתכון לרביולי גבינות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

קופון 25% הנחה על גבינות בולגריות וצפתיות

מוצרים במתכון: